Post by viedicasarci on Mar 16, 2022 0:26:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά για περισσότερη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle 2022 version ▞▞▞
Όπως πολλοί άλλοι - το παιχνίδι ήταν διασκεδαστικό, έπεσε και δεν ξεκινούσε. Εγκαταστάθηκε ξανά και έχασε τα πάντα. Το απολάμβανα αλλά δεν μπορώ να το συστήσω.
Προσθέστε επιτεύγματα
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle シミュレーション wnr
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Simulyatorlar vuy
Φοβερό διασκεδαστικό παιχνίδι εύκολο να παίξει και χαίρομαι που είναι ένα αδρανές είδος παιχνιδιού.
Το χρονικό όριο και ή οι αναγκαστικές διαφημίσεις είναι αφόρητες, καταστρέφει ένα αξιοπρεπές παιχνίδι
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά υπάρχουν κάποιες ενοχλήσεις που κοστίζουν στο παιχνίδι μερικούς πόντους. Το "αδράνεια κέρδος" δεν εμφανίζει το πραγματικό κέρδος που δημιουργήθηκε, για παράδειγμα. Η παραμονή στο κατάστημα, σε αντίθεση με την παρακολούθηση από τον χάρτη, μειώνει το πραγματικό σας κέρδος στο 0,1%. Όταν τελειώνει ένας λάτρης του καροτσιού (μόνο τζένι, χάνεις τα πάντα πέρα από το όριο. Για να ανταλλάξετε το αντικείμενο που παράγεται, πρέπει να πληρώσετε σε περιορισμένους, ημι-premium πόρους, τιμωρώντας σας βαριά εάν δεν ξέρετε το παιχνίδι εκ των προτέρων και κλέβοντας σας άλλες αναβαθμίσεις.
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι και μετά σταμάτησε να λειτουργεί, ελπίζω να διορθώσουν ό,τι είναι λάθος.
Μου είπε να
Ήταν διασκεδαστικό μέχρι που το παιχνίδι σταμάτησε να φορτώνει και δεν μπορούσα να παίξω άλλο.
Λατρεύω το παιχνίδι... είναι μια καλή στιγμή που το παίζω για λίγο και δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό εκτός από... όταν κάνω αυτές τις καθημερινές αποστολές δεν μου δίνει το ελιξάρι ή πολύτιμους λίθους... και δεν μπορώ βάλτε οποιονδήποτε σε τραπέζι πια ακόμα κι αν ξέρω ότι έχω τα χρήματα και τα αντικείμενα να βάλω... απλά μου λέει συνέχεια να ανοίξω το σεντούκι... μπορείτε να το φτιάξετε παρακαλώ
Οι αναβαθμίσεις για τον μπροστινό πάγκο και το καρότσι κοστίζουν πολύ... Δεν έχω αναβαθμίσει έναν πάγκο εργασίας εδώ και δύο εβδομάδες γιατί κάθε χρυσό κομμάτι πηγαίνει στον πάγκο και στο καρότσι... Έχω προσθέσει περίπου 20 επίπεδα το καθένα ότι δύο εβδομάδες παίζοντας 3 φορές την ημέρα και παρακολουθώντας πολλές προσθήκες... Περιττό να πούμε ότι μια αρχή δεν συνιστώ την απεγκατάσταση...
Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό αλλά χάλασε και δεν μπορώ να το ανοίξω μετά τις 3 φορές
Δεν υπήρχε τίποτα κακό με αυτό, απλά δεν μου άρεσε
Εμφάνιση και αναπαραγωγή, διασκεδαστικό θέμα, ανταμοιβές για την παρακολούθηση διαφημίσεων αρκετά τυπικά για ένα παιχνίδι αυτού του τύπου. Το τεράστιο μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχει αποθήκευση στο cloud κατά τη στιγμή αυτής της αξιολόγησης, οπότε αν χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε ή να αλλάξετε τηλέφωνα, όλα χάνονται. Η αποστολή μέσω email μπορεί να αποκαταστήσει τις αγορές με πραγματικά χρήματα, αλλά δεν αξίζει να το ξεκινήσετε από την αρχή και να χάσετε όλο αυτό το διάστημα.
Πολύ καλό και αστείο time killer
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Symulacyjne bbh
Λατρεύω το παιχνίδι
Δεν θα φορτώσει
Τα σχέδια και τα sprites είναι γοητευτικά και ελκυστικά και χαριτωμένα και έχω εμμονή. Τα λογοπαίγνια είναι επίσης ένα τεράστιο συν! Λατρεύω αυτό το αδρανές παιχνίδι μέχρι στιγμής και όποια παράπονα έχω έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το ότι έχω ένα παλιό μοντέλο τηλεφώνου που δυσκολεύεται να εκτελέσει οποιοδήποτε παιχνίδι. Αν είχα την επιλογή να απενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω τα εφέ σωματιδίων που επιβραδύνουν το τηλέφωνό μου, θα το εκτιμούσα πολύ (είναι κάτι που έχει βοηθήσει μνημειώδη σε άλλα παιχνίδια αδράνειας που έχω κατεβάσει στο παρελθόν). Κάθε φορά που με καλούν έναν πρωταθλητή, δυσκολεύομαι να κάνω κύλιση λόγω της καθυστέρησης που δημιουργείται από όλα τα εφέ σωματιδίων που υπερφορτώνουν το 7χρονο τηλέφωνό μου και συχνά το παιχνίδι μου διακόπτεται και δεν ξεκινά ξανά χωρίς να θυσιάσω την κρυφή μνήμη που λέει στο παιχνίδι πόσα χρήματα έχω έπρεπε να είχα μαζέψει όσο έλειπα. Και πάλι, ένα πρόβλημα που πιθανώς αντιμετωπίζουν μόνο άνθρωποι σαν εμένα, αλλά θα μπορούσαν να βοηθηθούν με μια επιλογή να απορρίψουν τα εφέ σωματιδίων και άλλα τέτοια. Το ίδιο συμβαίνει με τα ανοίγματα σεντούκια και τα έπαθλα. Βλέπω μια διαφήμιση για να ξεκλειδώσω ένα δωρεάν σύνολο καρτών και μετά η κινούμενη εικόνα του ανοίγματος του φακέλου παγώνει το παιχνίδι και δεν θα ανοίξει ξανά για αρκετά λεπτά Στην πραγματικότητα έχω ένα κανονικό παράπονο: Μακάρι όταν πάτε να βελτιστοποιήσετε το προϊόν σας Σταθμοί χειροτεχνίας, θα μπορούσατε να δείτε τα στατιστικά για κάθε αντικείμενο που έχετε ξεκλειδώσει αντί μόνο για αυτά που είναι διαθέσιμα για αντικατάσταση του τρέχοντος. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια, ώστε να μην σπαταλήσω 60 ελιξίρια παίζοντας καυτή πατάτα με τα αντικείμενά μου. Ίσως αυτό είναι το σημείο, αλλά είναι επίσης το μόνο μου παράπονο αυτή τη στιγμή.
Μεγάλος δολοφόνος του χρόνου 😀
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Simulator xdf
Είναι διασκεδαστικό, δοκιμάστε το
Δεν μπορώ καν να το ανοίξω! Με διώχνει συνέχεια
Είναι τόσο διασκεδαστικό
Μακάρι να μπορούσα να το παίξω αλλά δεν μπορούσα, φαίνεται αξιοπρεπές όμως
Συγγνώμη για τη χαμηλή βαθμολογία. Αφού είχα αυτό το παιχνίδι στο tablet μου για κάποιο χρονικό διάστημα και έπρεπε να το παίξω μόνο σήμερα, δεν ασχολούμαι μόνο με αυτό. Έχει κάποια πράγματα σχετικά με τα οποία είναι πολύ ελκυστικά για να το παίξετε, αλλά η μετάβαση από το ένα παράθυρο στο άλλο είναι πολύ προβληματικό. Και για αυτό πρέπει να σταματήσω το παιχνίδι και να το φορτώσω ξανά και να το παίξω ξανά πέντε με δέκα λεπτά ή όχι...... συγγνώμη αλλά θα περάσω και ελπίζω ότι καλύτερο για αυτό το παιχνίδι στο μέλλον.
Όλα πήγαιναν καλά, και μετά το παιχνίδι δεν μπορούσε να συμβαδίσει με αυτό που έκανα και έπεσε. Τώρα έχει κολλήσει στην οθόνη φόρτωσης ή κλείνει με δύναμη στην οθόνη φόρτωσης. Μη χάνετε το χρόνο σας.
Το παιχνίδι δεν λειτουργεί
Μέχρι στιγμής μου αρέσουν τα κινούμενα σχέδια και τα γραφικά, αν και όταν προσπαθείτε να πατήσετε για πιο γρήγορη ολοκλήρωση, η οθόνη μπορεί να το διαβάσει ως ελαφριά κύλιση, καθιστώντας λίγο δυσάρεστο να προσπαθήσετε να καταβάλετε τη δική σας προσπάθεια, καθώς πρέπει να είστε προσεκτικοί για να ελαχιστοποιήσετε την ολίσθηση αν είναι δυνατόν.
Math Challenges : Math Games Education tfbc
Μόλις άρχισε. Αλλά μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος.
Παίζοντας το σεμινάριο, ενεργοποίησα το boost μου πριν με ήθελε το σεμινάριο, μετά δεν μπορούσα να προχωρήσω γιατί συνέχισαν να ήθελαν να χρησιμοποιήσω αυτό το boost που δεν είχα άλλο, δεν μπορούσα καν να αγοράσω περισσότερα πετράδια για να πάρω άλλα επειδή το σφάλμα τσαντίστηκε τόσο πολύ ήταν η τελευταία μου επιλογή. Διορθώστε το.
Διασκεδαστικό και συναρπαστικό
Διασκεδαστικό, αλλά με λάθη Διασκέδασα αρχικά, αλλά συνέχισε να αντιμετωπίζει χειρότερα και χειρότερα σφάλματα έως ότου το παιχνίδι έπεσε και δεν φορτωνόταν καθόλου. Προσπάθησα λοιπόν να απεγκαταστήσω και να επανεγκαταστήσω, αλλά δεν διατηρούσε τοπικά αρχεία και δεν δημιουργούσε αντίγραφα ασφαλείας από το προφίλ μου/αποθήκευση στο cloud.
Μέχρι στιγμής όχι άσχημα. Δεν έχω καταλάβει πώς να αναβαθμίζω τα τραπέζια σε περισσότερα από 1 επίπεδα κάθε φορά. Εάν αυτό δεν είναι επιλογή, πρέπει να προστεθεί. Θα αναθεωρήσω την κριτική μου όπως χρειάζεται όταν έχω παίξει περισσότερο από 15 λεπτά..
Παλιά έπαιζα weed Inc γιατί μου άρεσε το παιχνίδι. Αυτό έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά και μου αρέσει ακόμη περισσότερο το στυλ LotR. Εξαιρετικό soundtrack επίσης, ειδικά στους κόσμους των ξωτικών και των νάνων
เล่นเพลินเลยค่ะ
Dungeon Shop Tycoon: Craft and Idle Simulator dfw
Ενημέρωση: Το παιχνίδι διορθώθηκε! Ευχαριστώ! Είμαι πίσω χωρίς καμία πρόοδο χαμένη. Το συμβάν έσπασε το παιχνίδι και το πάγωσε. Συνέβη στο παιχνίδι μου στο Note 10 και στο παιχνίδι του συζύγου μου στο S9. Και τις δύο φορές βελτιστοποιούσαμε τα τραπέζια μας. Το παιχνίδι παρουσιάζει σφάλματα και το κάνει έτσι ώστε να μην μπορείτε να πατήσετε τίποτα, αναγκάζοντάς το να το κλείσετε και να το ανοίξετε ξανά και παραμένει στην οθόνη φόρτωσης.
Μέρος του πληρώματος, μέρος του μαγαζιού. Κατεβάστε τώρα.