Post by berkefenswhoptee on Mar 15, 2022 12:00:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldás (korlátlan erőforrás) ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
... www.arukereso.hu/taviranyitos-jatek-rc-jarmu-c4041/himoto-racing/truggy-xr- ... p1.akcdn.net/full/100883898.dohany-cross-1-motor-111.jpg
Nagyon szórakoztató. Soha nem éreztem így, miután megnyertem ezt a játékot, még akkor sem, ha ugyanaz a verseny volt! Enyhítem a stresszt azzal, hogy megnyerem ezt a játékot, és nagyon elégedett vagyok. NEM HAZUDOTT
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem olyan sima a vezérlés? Így bánnak velünk egy ilyen játék letöltése után? Ezt nem teheted... értem .. kérlek, próbálj válaszolni a véleményemre.
Imádom ezt a játékot, de gond van, ha befejezted a főnöki harcot, és amikor bemész a bemutatóterembe és már nem tudsz játszani
a szintek csak egyenes vonalak. Szeretnék több csavaros kanyart látni felfelé és lefelé
Jó, de örülnék, ha a fejlesztő bevonhatna engem (a versenyzőt), hogy ki tudjam küszöbölni a versenytársaimat, úgy, ahogy engem elütnek.
Nagyon jó játék, de túl sok hirdetés és a többjátékos mód egyáltalán nem működik. Kérem, nézze meg ezt az ügyet.
Remek játék, de a 13. szint feloldásával szembesülök. Az összes kihívást teljesítettem a 12. szinten, de még mindig nem tudok a 13. szintre lépni. Teljesen itt ragadtam. tudna valaki segíteni ebben.
Miért nem működik a többjátékos lehetőség? Amikor megpróbálok többjátékos játékot játszani, hibát jelez. Kérlek válaszolj
Szórakoztató játék! De a szakaszok két napja lefagytak, és nem lehet új szakaszt elérni, a korábbi fejlődésem furcsán megtört. Nem lehet elérni a sztori módot. Eltávolítva! 😟
Jó grafika, szép játékmenet, bár van egy hiba, ami miatt a kerékpárok ellenőrizhetetlenül elkanyarodnak az akadályokhoz. Talán a lovas testreszabása is hozzáadható
Ingyen, online autóverseny játék, melyben egy kanyargós pályán kell teljesítened. ... Race master kocsis játékok ... 3D rally fever kocsis játékok ingyen.
GENA MOTO - Legújabb Verzió: 1.0.2 Android Számára: 黃詩銓 - A gena emoto cam ... Racing Fever: Moto APK ... Moto Race 3D: Street Bike Racing Simulator 2018.
Ez a játék nagyon fantasztikus, érdekes és vicces
Jooooooo játék nagyon jo
A játék szórakoztató, és a játékmenet továbbra is olyan kihívást jelent, mint valaha. A motorkerékpárok jól néznek ki, de néhányuk szuper drágák a többi olcsóbbhoz képest, de teljesítménybeli különbségük nem akkora, mint az árkülönbség. Valamint aggályaim vannak a rendőrséggel vagy a free ride játékmóddal kapcsolatban, hogy a belépődíj csúnyán lecsökken, 5000 érméről 1400-ra ment, ami valóban sokkal nehezebbé tette a játékot, mert sokkal több időre lesz szüksége az érmék darálásához.
A Racing Fever tervezőitől, vadonatúj élmény a motorversenyzésben! Ebben a játékban vegyítettük azt az adrenalint, szórakozást és izgalmat,
Where's My Water? 2 Tankenötter blr
Játszottam egy hónapot, és megvettem az összes kerékpárt, de véletlenül hozzáértem a reset-hez és elvesztettem a motorokat, megdöbbentem... De most újra játszom, és újra megveszem az összes motort... Ez a játék tényleg jó
Bocsánat, 2 csillagot adok, ha több játékost keresek. Ez mondjuk csak hiba. Nem lehet megtalálni.
Méret alapján jó játék. Jó kezelőszervek, funkciók, szintek és testreszabások. Jobb, mint a legtöbb kerékpáros játék.
Car Simulator M5: Russian Police - játék által SBlazer
Hogyan kell letölteni ingyen zenét az itunes hogy iPad. ... Letölthető feverkin ft nori süllyedő. ... Kimegyek éjjel a mezőn ló Moto letöltés.
Pannónia u. 54.), Budapest, Hungary, 1196. Get Directions. 193 people checked in here. motorradszerviz.hu/. +36 30 990 0825. Motorsports Store.
Többjátékos mód Alig jutottam el a 9-es szintre, hogy többjátékos módban játszhassak, de nem működik. Hibát mondanak Miért történik ez, ezért kérlek javítsd ki
Az egyik legrosszabb játék, soha ne töltsd le és játssz. Ugyanaz a grafika. Ne pazarold az internetet
Annyi sok hibát ad hozzá, és azt írja, hogy holnap megkapod a tokanokat, és nem ad nagyon rossz alkalmazást 😔😔😔
baromira jó játék
Nem működik online.Kérjük, javítsa ki. Ellenkező esetben nincs más választásom, mint eltávolítani. Eddig a pontig 3 csillagos értékelés tőlem.
Befejeztem a játékot, majd frissítettem...de nem tudtam játszani a plusz hozzáadott két szinttel...aztán újra kellett telepítenem és játszani az elejétől...a szép játékon kívül
Időpocsékolás a játék telepítése, a motoros kamera üzemmódja folyamatosan lóg, nem engedte átváltani a motoros másik kameramódjára
Már jó, de kérem, adjon hozzá valósághűbb utakat az egyenesek helyett. Például. kanyarok, dombok, hidak stb. Köszönöm szépen.
Tisztességes játék, de nem gyerekbarát hirdetések. Eltávolítva
Crazy Dog Racing Fever: Ingyenes online játék - Gameforge ...
a frissítés után ez a játék percenként 3-4-szer késik. kérjük, oldja meg ezt a problémát. az emberek buták, ha nem veszik észre a problémát.
Kérjük, adjon lehetőséget az oktatóanyagok eltávolítására. A bemutató nagyon bosszantó
A fogantyúnak mozgathatónak kell lennie..... a jelenleg futó sebességmérőnek a fogantyún kell lennie.......online játékban..... Javítani kell az ellenfél motorját és a sebességét...Köszönöm. Különben fantasztikus játék valaha
Összességében jó játék, de a képekkel nem, a rendőrök csak téged üldöznek, és nem tudod megállítani a bringádat, a többi motorost pedig nem éri baleset.
A játék tökéletes volt, amíg be nem fejezem a desszertfőnököt, nem tudok továbblépni a következő szintre. Azt keresem, hogyan érhetem el a 13. lvl-t, de ami a játékot kutattam, nem láttam, hogyan érhetem el a 13. lvl-t. Megérdemled az 1 csillagomat.
Ez a játék kiemelkedő, olyan, mint egy igazi játék, amikor úgy érzed, hogy kerékpáron ülsz, és úgy érzi, hogy részt veszel azon a versenyen
A játék szívás periódusa, hogy még a hirdetéseket is le kell tölteni minden másodpercben, a játék retardáltan játszik. A grafika is szívás, ne vesztegesse az időt erre a 💩készített játékra.
Késés problémák és nagyon sok hirdetés
Beach Buggy Blitz APK 1.5 Android legújabb verzió - CherryAPK
Racing Fever: Moto Sacīkstes lps
Under Lockdown Project - CinemaVivo
Racing Fever: Moto રેસિંગ mzx
Először könnyű, mint nehéz lett, amikor minden szinten legyőzzük a főnököket
Eleinte szórakoztató volt, de a 12. felénél nem adtam exp-pontot. Nem engedi meg a 3. futam megnyitását, amíg el nem éri a 13. szintet, így most már csak küldetéseket tehetek, mivel teljesítettem az összes versenyt és a versenybónuszt. . Ismétlődővé válik, elhalad 5 autó, 5 busz, 5 kerekes autó... Ismétlés.
A tapasztalataim jók, szeretem ezt a játékot, mivel játszom. Az elmúlt 3 év..