Post by berkefenswhoptee on Mar 15, 2022 11:57:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ French lessons - Frantastique ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ French lessons - Frantastique IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای توکن های نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ French lessons - Frantastique 2022 version ▞▞▞
من مشکلاتی با عدم ارسال دروس توسط برنامه داشتم و باید چندین روز منتظر بمانم تا درس جدید من ظاهر شود. چهار بار حذف نصب و ویرایش مجدد درس را امتحان کردم، در نهایت مجبور شدم از دسکتاپ این کار را انجام دهم. پشتیبانی مشتری بسیار محدود است و چندان مفید نیست اما برنامه Frantastique را دوست دارم.
این برنامه بسیار گران است. که واقعاً مایه شرمساری است زیرا من آزمایش را دوست داشتم اما تعهد 800 دلاری به نوعی مضحک است.
Franskkurs fra Frantastique Læring rhez
برنامه یادگیری عالی است اما مشکلاتی با برنامه دارد. وقتی مشکلات ورود به سیستم دارید و سعی میکنید آنها را ارسال کنید، برنامه به شما اجازه نمیدهد. دکمه ارسال محو شده است. همچنین هر بار که سعی می کنید برنامه را باز کنید، از شما می خواهد که ایمیل خود را تأیید کنید. هر بار بسیار آزاردهنده و همانطور که قبلا ذکر شد، ارسال یادداشت به خدمات کمک آنها غیرممکن است.
ایده خوب است و مطالب با کیفیتی در اینجا وجود دارد، اما اشتباهات مکرر در ترجمه و توضیحات نیز وجود دارد. همچنین، توسعه دهندگان از کمک به مشکلات بانک خود خودداری کردند. آنها فقط بانک من را مقصر می دانستند، اما زمانی که من در نهایت تلاش برای پرداخت آنها را متوقف کردم، مشکلات به طرز جادویی ناپدید شدند.
خواندن بیش از حد به زبان انگلیسی در مقایسه با فرانسوی.
Trebuie sa ti faci abonament platit
برنامه عالی اما بعد از فصل دوم دیگر درس نگرفت. الان 4 روزه در غیر این صورت بسیار کاربر پسند، راه سرگرم کننده برای تازه کردن زبان فرانسوی شما.
بسیار خوب است، اما رایگان نیست شما فقط یک مسیر 7 روزه دریافت می کنید و سپس باید هزینه آن را بپردازید
خیلی خوبه شما فقط به یک درس جدید در روز دسترسی دارید، حتی اگر 100٪ بسازید. همچنین بسیار گران است. Rosetta Stone در واقع ارزان تر از این برنامه است. از جنبه مثبت آن، گرامر را به طور کامل توضیح می دهد. جنبه بد این است که شما فقط می توانید یک درس در روز بروید. در واقع پنج شنبه یک درس را تمام کردم تا بفهمم تا شنبه درس جدیدی دریافت نمی کنم. مسخره است؟!
به نظر من این برنامه بسیار گیج کننده و مفید نیست. من سعی میکنم زبان فرانسه را یاد بگیرم - دادن دستورالعملهایی به زبان فرانسوی، که صحبت نمیکنم، خیلی مفید نیست.
Frantastique یک برنامه فرانسوی لذت بخش با انیمیشن های زیبا و حس شوخ طبعی است. اگر بخواهم برای یک برنامه زبان فرانسوی هزینه کنم، این یا pimsleur خواهد بود (من تصور می کنم هر دو ترکیب قوی خواهند بود). با این حال، نمی دانم چقدر در تدریس خوب است. این مکمل خوبی است، اما فکر میکنم از شما انتظار دارد که قبلاً کمی بدانید.
گیج کننده
وارچ این ویدیو حالا به من بگویید چگونه این افعالی را که قبلاً ندیده اید، با هم ترکیب کنم. حالا این متن را بخوانید چگونه کلماتی را که خوانده اید تلفظ می کنید، حتی اگر هرگز این کلمات را نشنیده اید؟ متعجب؟ این چگونه درسی است؟ شرم آور است زیرا ویدیوها ورودی جامع زیبایی هستند. اما آزمایش پس از آن (خروجی) به سختی با ورودی مرتبط است.
سرگرم کننده اما بسیار گران است
این برنامه برای استفاده آزمایشی عالی بود. با این حال، به سختی می توانم 65 دلار در ماه برای آن بپردازم. به خصوص به این دلیل که آنها دروس شما را به 5 درس در هفته محدود می کنند. اگر میخواهید آنقدر هزینه کنید، حداقل تعداد درسها را محدود نکنید... اگر این قیمت در محدوده 10 دلار برای اشتراک ماه به ماه با دروس محدود بود، اشتراک را در نظر میگیرم. من مطمئن هستم که اگر قیمت پایینتر بود، پول بیشتری کسب میکردند، زیرا خود برنامه عالی است، قیمت آن خیلی بالاست.
من عاشق درسها هستم، اما بعد از پایان کار بسیار گران است. 30 یورو در ماه، این دیوانه کننده است. با این قیمت میتوانستم هفتهای دو ساعت در کلاس فرانسوی شرکت کنم (چک کردم).
این احمقانه ترین برنامه یادگیری لعنتی است که من تا به حال در خود دیده ام
Math Formula with Practice Izglītība fwyx
سلام. من عاشق تبلیغ هستم اما بعد از نصب آن باز نمی شود. آیا شخص دیگری با این مشکل مواجه است؟
اکثر ویدیوها کار نمی کنند بنابراین درس ها معنی ندارند. من دو بار درخواست کمک کردم: هیچ پاسخی به جز پیشنهاد فروش. وقتت را تلف نکن
روش بسیار گران و بسیار گیج کننده بدون یادگیری
4 بار مجدداً راه اندازی و تأیید شد و 2 بار مجدداً نصب شد. بعد از همه اینها هم درست به نظر نمی رسید و معلوم نبود درس را تمام کرده بودم یا نه. من به دلیل نقدهای عالی اصرار کردم. بعد از درس 2 منصرف شدم. فقط ارزش تلاش رو نداره
من درس 1 را خواندم و دو بار آن را ارسال کردم. پاسخی داده نشد و اکنون مرا ترغیب می کند که برای بار سوم دوباره درس 1 را بخوانم. حذف نصب شد.
من همیشه با هر درس چیز جدیدی یاد می گیرم. آموزش گرامر و les congugaisons دقیقاً همان چیزی است که من به آن نیاز دارم. من به آن امتیاز پایین داده ام زیرا فایل های صوتی کار نمی کنند. فیلم ها به خوبی کار می کنند، اما فایل های صوتی کار نمی کنند. درستش کن!!
برای پاک کردن مهارت های قدیمی و یادگیری کمی فرهنگ فرانسوی مناسب است. با این حال، فاقد مولفه صحبت کردن است که سایر برنامه ها دارند. گرامر و لغات به صورت التقاطی معرفی شده اند، بنابراین قطعاً بیشتر برای سرگرمی است تا افرادی که فرانسوی را برای یک هدف فوری یا خاص مانند آزمون، کار یا مسافرت یاد می گیرند. روزهایی هست که من واقعاً از بیگانگان و خط داستانی ویکتور هوگو خسته می شوم.
این یک برنامه عالی است، و من شک ندارم که به من کمک می کند زبان فرانسه را تقویت کنم، اما استفاده از آن پس از دوره آزمایشی بسیار گران است.
به طور کلی خوب است. اما گاهی اوقات کلیپ های صوتی کار نمی کنند. همچنین خوب است که بتوانید واژگان را از "دسر" یاد بگیرید
برنامه بد نیست، اما با Duolingo و Apprendre توسط TV5monde در بازار، واقعاً باید در قیمت گذاری خود تجدید نظر کنید!
👍👍
بیش از حد گران
من تازه دارم اولین درس ها را می گیرم، اما ایده و داستان غیرعادی را خیلی دوست دارم، و از طرفی دیگر، از همان ابتدا به گرامر فرانسوی عمیق بپردازم. چیزی که دوست ندارم، قیمت گذاری نامشخص است، تا الان نمی دانم اگر درس های پولی را ادامه دهم دقیقاً چقدر می پردازم؟
اما برای مبتدیان نیست، کمی سخت است و طبق معمول رایگان نیست.
وقتی هفته آزمایشی را تمام کردید بسیار گران است.
من آن را دوست داشتم و وقتی دوره آزمایشی من تمام شد، واقعاً در مورد خرید این برنامه هیجان زده بودم. اما وقتی روی بسته کلیک کردم و کل مبلغ را محاسبه کرد، به وضوح چیزی اشتباه بود! معلوم شد که قیمت هایی که به ارز من به من نشان داده می شود خاموش است و به جای حدود 1 یورو در ماه، قیمت آن بیش از 20 یورو است (حدس می زنم برنامه در واحد پول من کاما را در جای اشتباه قرار داده و به جای ده ها به معنای نشان دادن صدها بوده است. و هزاران)! حالا از اینکه نمی توانم درس بخوانم به شدت ناامید هستم. حتی با 30 درصد تخفیف، هنوز مقرون به صرفه نیست. لطفاً یک نوع تخفیف بهتر انجام دهید یا کمک مالی کنید! یا آن را با کشورهای مختلف تطبیق دهید (من متوجه شدم که برخی این کار را انجام می دهند).
این بهترین برنامه من است، من دوست دارم محیط یادگیری را برای من فراهم کند. با ارائه فیلم های جالب
استفاده از لهجه بر روی حروف مشکل است
سطح یک را تمام کردم و این تمام چیزی است که به دست میآورم. نمی توان سطح جدیدی را برای ارزیابی درست بدست آورد.
من این برنامه را با هزینه زیادی برای یک دوره دو ساله پس از دوره آزمایشی خریدم. به شدت توصیه شده بود، اما من از پیشرفت محدودی که با آن دارید و "هوش مصنوعی" خسته کننده استفاده شده بسیار ناامید شدم. بسیار تکراری است - برای مثال اگر یک اشتباه کوچک، حتی در املایی، مرتکب شوید، همان درس را بارها و بارها مرور میکند. لطفا پول خود را در این مورد هدر ندهید. یک Bescherelle بگیرید، یک روزنامه محلی بخوانید و با مردم صحبت کنید.
سیستم قیمت گذاری شما در مقایسه با سایر برنامه های یادگیری فرانسوی مشابه/بهتر بسیار گران تر است. شما مشتریان خود را به دلیل قیمت گذاری خود از دست می دهید.
تمرینات تلفظ صدا را ارائه نمی دهد و به همین دلیل نمی توانید به درستی پاسخ دهید.
تنها چیزی که در این مورد رایگان است تبلیغ آنهاست. یافتن هزینه این برنامه رایگان مستلزم جستجو در وب بود. ارزان ترین بسته 22 دلار در ماه برای 36 ماه است.
Depois de alguns meses ficou claro para mim que é caríssimo por tão pouco serviço ou recursos Não vale a pena mesmo.
O app é ótimo mas depois ele deixa de ser gratuito.....
برنامه یادگیری بسیار خوبی است، من واقعاً ویدیو و مفهوم یادگیری را دوست دارم، اما برای من بسیار گران است زیرا هزینه اقلام خرید درونبرنامهای را پس از اتمام دوره آزمایشی مشاهده میکنید، ترجیح میدهم به معلم بومی پرداخت کنم.....پس حذف میکنم آی تی